Хранителни добавки
Красота и козметика

Мултивитамини за деца

 

Защо е важно да приемаме витамини и минерали за деца?

  1. Развитие на имунната система: Децата имат по-слаба имунна система в сравнение с възрастните, и витамините и минералите играят ключова роля в подпомагането на тяхната защита срещу инфекции и болести.

  2. Растеж и развитие: Витамините и минералите са необходими за правилния растеж и развитие на децата. Например, витаминът D помага за здравите кости и зъби, а желязото е важно за нормалното им развитие.

  3. Когнитивни функции: Някои витамини и минерали, като витамините от група B, желязо, Омега 3 и Омега 3-6-9, подпомагат когнитивните функции на децата. Те могат да подобрят ученето, паметта и концентрацията.

  4. Енергия и активност: Доброто снабдяване с витамини и минерали помага на децата да бъдат активни и енергични през целия ден. Те се чувстват по-силни и могат да се занимават с физически и умствени занимания.

  5. Подкрепа за здравето на кожата и косата: Витамините като витамин C и витамин E подпомагат здравето на кожата и косата на децата, като ги предпазват от вредни външни влияния.

За да гарантирате здравословния растеж и развитие на вашето дете, изберете качествени витамини и минерали от нашия онлайн магазин. Ние предлагаме продукти от високо качество, които отговарят на най-високите стандарти за безопасност. 

Спазването на правилната дозировка и инструкции за употреба също е от съществено значение.

Изберете най-доброто за вашето дете и инвестирайте в неговото здраве и бъдеще.

Създаването на поръчка е удобно и бързо, с бърза доставка до вашия дом. 

Ние от екипа на онлайн Аптека Астра сме готови да отговорим на всички ваши въпроси, засягащи хранителни добавки, препоръчителен прием, всякакви здравни съвети и т.н.

Доверието не е даденост, ние се борим за вашето всеки ден!

Подреди по
Филтри
Марки
Форма
Цена