Красота и козметика
Хранителни добавки
Сертификати
Какво е cGMP сертификат?
 

CGMP се позовава на текущите разпоредби за добра производствена практика, наложени от FDA. CGMP осигурява системи, които осигуряват правилен дизайн, мониторинг и контрол на производствените процеси и съоръжения. Спазването на разпоредбите на CGMP гарантира идентичността, силата, качеството и чистотата на лекарствените продукти, като изисква производителите на лекарства да контролират адекватно производствените операции.

GMP badge image

Какво е NON-GMO сертификат за хранителни добавки?
 

NON-GMO сертификат за хранителни добавки е доказателство, че те не съдържат генетично модифицирани организми (ГМО). Това уверява, че съставките са произведени според стандартите на биологичното земеделие и не са променени генетично. Този сертификат помага на потребителите да изберат безопасни продукти, които не съдържат ГМО.

Какво е UL (Underwriters Laboratories) сертификат за хранителни добавки?

 
  1. Оценка на съставките: UL ще прегледа съставките, използвани в хранителните добавки, за да увери, че те отговарят на приложимите стандарти за безопасност и качество.

  2. Тестване на продукта: Продуктите се подлагат на различни лабораторни тестове, за да се уверят, че те са безопасни и че съдържат това, което е декларирано на опаковката. Тези тестове могат да включват анализ на съставките, оценка на биологичната активност и други изследвания.

  3. Оценка на производствения процес: UL може да прегледа и оцени фабричния процес, използван за производство на хранителните добавки, за да се увери, че се спазват добри практики за производство.

Сертификацията на UL за хранителни добавки дава на потребителите увереност, че продуктът, който те закупуват, е изпробван и сертифициран според високите стандарти за безопасност и качество. 

 
Какво е Halal-сертификат?
 

Halal-сертификацията е важна за мюсюлманите, които следват ислямската диета и етика, и искат да бъдат уверени, че продуктите, които консумират или използват, са в съответствие с техните религиозни убеждения. Тя също така може да бъде важна за международната търговия и бизнеса, тъй като позволява на продуктите да бъдат приемани на мюсюлмански пазари.

Продуктите или услугите, които са Halal-сертифицирани, следват определени правила и стандарти, за да бъдат приемани от мюсюлманската общност. Тези стандарти се прилагат в различни области, като хранителната промишленост, фармацевтиката, козметиката и други.

 

Какво е Triangle K сертификат ?
 
Символът на триъгълник K е патентовано и защитено с търговска марка лого, което означава „кашрут“, както е дефинирано от най-строгите закони на ортодоксалните евреи. Организацията предлага своя равински надзор и сертифициране на всяка съставка или продукт, които отговарят на най-строгите критерии за това какво прави такива продукти кошер.
 
 
 
Какво е Vegan(Вегански) сертификат ?
 
Продуктите на носещи веганския печат, са внимателно проверени, за да се гарантира липсата на месо, яйца, млечни продукти и всякакви други съставки, произхождащи от животни.
 
 
 
Какво е Keto-Friendly сертификат ?
 
Идентифициране на храни, които отговарят на ограниченията на кетогенната диета. Закуските не трябва да съдържат повече от 6 g нетни въглехидрати на порция.
 
 
Какво е Strain Verified сертификат ?
 
Продуктите Probiotic Strain Verified са пробиотични продукти, в които пробиотичните щамове са анализирани и тяхната идентичност е потвърдена с помощта на авангардната система за микробно характеризиране RiboPrinter®. Печатът Probiotic Strain Verified е вашата гаранция, че бактериалните щамове в тези пробиотични продукти са проверени с помощта на най-новите аналитични методи.
 
 
 
 
Какво е Informed sport сертификат ?
 
Печатът Informed-Sport е вашата гаранция, че всяка производствена серия на тези NOW® Sports продукти е тествана за забранени вещества от LGC.
 
 
Какво е Steroid tested сертификат ?
 
Спортните продукти, носещи логото Тествано от стероиди, са тествани от най-съвременна вътрешна лаборатория. Разработила собствен метод за тестване. Повечето от тестваните стероиди, се фокусират върху забранени вещества, открити в списъка със забранени вещества на Световната антидопингова агенция (WADA), включително андрогенни анаболни стероиди, селективни модулатори на андрогенни рецептори (SARM), селективен инхибитор на обратното захващане на серотонина (SSRI), бета-агонисти, естрогенни инхибитори и лекарства за отслабване.
 
 
 
Какво е Kosher (Triangle K with Dairy) сертификат ?
 
Триъгълник К с млечни продукти означава, че продуктът е сертифициран като кошер от Триъгълник К, но съдържа млечни продукти.
 
 
 
 
 
Какво е No Aspartame, No Sucralose, No Ace-K сертификат ?
 
Печатът „Без аспартам, без сукралоза, без ацесулфам-K“ върху тези NOW® Sports продукти е вашата гаранция, че те са произведени без използването на тези синтетични подсладители. В NOW® ние предпочитаме да използваме чисти продукти, когато са налични, и формули с органични монашески плодове, стевия, ксилитол или други подсладители, вдъхновени от природата, когато е необходимо.
 
 
 
 
 
Какво е Safe Quality Food (SQF) Certification сертификат ?
 
Одобрена от Глобалната инициатива за безопасност на храните (GFSI), SQF е единствената призната от GFSI програма, която предлага сертифициране от фермата до вилицата.
 
 
 
Какво е Organic where foods come from сертификат ?
 
Националната органична програма е годишна програма за подновяване, базирана на текущото съответствие на вашия план за органична система. Процесът на сертифициране за подновяване е персонализиран въз основа на годишнината на всеки клиент. За да осигурим достатъчно време и да намалим разходите на клиентите при насрочване на оглед, ние започваме процеса на подновяване 3 месеца преди вашата годишнина. Процесът на подновяване в Where Food Comes From Organic включва актуализиране на всички предишни или бъдещи промени, направени във вашия план за органична система и проверка на тази документация, която все още е актуална и валидна. Нашият софтуер за органично управление, SOW Organic, систематично рационализира вашето подновяване на сертифицирането през процесите на подновяване.
 
 
 
 
Какво е Intertek GMP Supplement Certification ?
 
Intertek отговаря на стандартите на Supplement Safety & Compliance Initiative (SSCI), което гарантира еднаквост в производството на хранителни добавки в съответствие с CFR 111 и демонстрира непрекъснати подобрения в стандартите за добри производствени практики (GMP).
 
 
Какво е Kosher (Triangle K-Contains Gelatin) ?
 
Кошер (триъгълник K-съдържа желатин)
Продуктите Triangle K-съдържат желатин са продукти, които са сертифицирани за кошер от Triangle K, но съдържат желатин. Тези Triangle-K кошер сертифицирани продукти съдържат желатин.
 
Kosher (Triangle K-Contains Gelatin) badge image
 
 
 
Какво е Goed сертификат ?
 
GOED Proud Member е създадено, за да позволи на членовете на GOED, Глобалната организация на EPA и DHA Omega-3, да покажат своя почтенност и отговорно поведение към производство на качествени продукти.
 
 
 
Какво е Non-GMO Project Verified сертификат ?
 
Печатът Non-GMO Project Verified е вашата гаранция, че продуктът, който купувате, е потвърден като не-ГМО от независима организация.