Хранителни добавки
Красота и козметика

Сън и успокоение

 

Качественият сън е от съществено значение за нашето общо здраве и благополучие. В днешно бързо темпо на живот, обаче, мнозина се борят с проблеми, свързани с нарушения на съня и безсъние. Въпреки това, съществуват решения и подходи, които могат да помогнат в подобряването на качеството на съня.

Ето някои съвети и насоки за подобряване на съня:

  • Редовен график за сън: Опитайте се да лягате и ставате в едно и също време всеки ден, включително по време на почивните дни.

  • Създайте релаксираща атмосфера: Преди сън, опитайте се да създадете уютна и спокойна атмосфера в спалнята.

  • Избягвайте стимулиращи вещества: Не консумирайте алкохол, кофеин и никотин непосредствено преди сън.

  • Физическа активност: Редовната тренировка може да помогне за подобряване на съня, но избягвайте интензивната физическа активност преди лягане.

  • Хранителни добавки за сън: В онлайн аптеката ни предлагаме разнообразие от хранителни добавки, създадени специално за подобряване на качеството на съня.

Ето и някой от най-добрите хранителни добавки за добър сън - Мелатонин (Melatonin); Лавандулово масло (Lavender Oil); Габа (Gamma-Aminobutyric Acid); 5-HTP (5-Hydroxytryptophan); Теанин (L-Theanine); Магнезий (Magnesium); Валерианов корен (Valerian Root); Триптофан (Tryptophan).

Ние от екипа на онлайн Аптека Астра сме готови да отговорим на всички ваши въпроси, засягащи хранителни добавки, препоръчителен прием, всякакви здравни съвети и т.н.

Доверието не е даденост, ние се борим за вашето всеки ден!

 

Подреди по
Филтри
Марки
Форма
Цена