Хранителни добавки
Красота и козметика

Стимулатори на разстежния хормон (HGH)

 

HGH се произвежда в хипофизната жлеза, която се намира в мозъка, и се освобождава в кръвта, за да участва в множество физиологични процеси.

Ето някои от ключовите функции на HGH:

  1. Растеж на мускулите и костите: HGH стимулира растежа на мускулите и помага за засилване на костния растеж. Това го прави важен за децата и тийнейджърите по време на периода на растеж и развитие.

  2. Регенерация на тъканите: Хормонът на растежа подпомага регенерацията на различни тъкани, включително кожата, сухожилията и вътрешните органи.

  3. Изгаряне на мазнините: HGH участва в регулирането на обмена на мазнините и може да помогне при изгарянето на излишните мазнини.

  4. Издръжливост: Растежният хормон може да подпомогне увеличаването на издръжливостта и способността за дълги и интензивни тренировки. 

  5. Възстановяване: HGH може да ускори процеса на възстановяване след тренировка и да намали времето, необходимо за мускулната регенерация. Това може да позволи на спортистите да тренират по-често и по-интензивно.
  6. Укрепване на имунната система: Този хормон може да повиши имунната система и помогне на организма да се защити срещу инфекции и болести.

  7. Регулиране на съня: HGH участва в циркадния ритъм на съня и сънливостта.

  8. Стимулиране на клетъчното размножаване и растежа: Хормонът на растежа помага в обновлението на клетките и регенерацията на тъканите.

За много хора интерес представлява използването на синтетичен HGH с цел подобрение на физическата форма, мускулния растеж и възстановяването. За разлика от хранителните добавки стимулиращи тялото да поддържа високи нива на HGH(разтежен хормон при човека), използването на синтетичен HGH трябва да се прави под надзор на медицински специалисти и при строго изпълнение на указанията и дозирането, защото неправилната употреба на синтетичния HGH може да доведе до сериозни нежелани странични ефекти и здравословни рискове.

Ние от екипа на онлайн магазин Аптека Астра сме готови да отговорим на всички ваши въпроси, засягащи спортни хранителни добавки, препоръчителен прием, всякакви здравни съвети и т.н.

Доверието не е даденост, ние се борим за вашето всеки ден!

Подреди по
Филтри
Марки
Форма
Цена