Хранителни добавки
Красота и козметика

Простата

 

Здравето на простатата играе ключова роля в общото здравословно състояние на мъжете. За да поддържате простатата си в оптимално състояние и да намалите риска от различни простатни проблеми, хранителните добавки могат да се окажат от изключителна полза. Ето 10 от най-популярните хранителни добавки, които са известни с положителното влияние върху простатата:

  1. Сао Палмето (Saw Palmetto или Serenoa repens): Известен със своята способност да подпомага здравето на простатата и да подобрява симптомите на уголемената простата.

  2. Ликопен (Lycopene): Антиоксидант, намерен в доматите, който се свързва с намаляването на риска от различни простатни проблеми.

  3. Бета-ситостерол (Beta-Sitosterol): Този фитостерол може да помогне при улесняването на симптомите на уголемената простата.

  4. Цинк (Zinc): Важен минерал, който поддържа здравето на простатата и подпомага регулацията на хормоните.

  5. Витамин D (Vitamin D): Недостигът на витамин D е свързан с повишен риск от различни простатни заболявания.

  6. Магнезий (Magnesium): Помага за поддържането на нормалния функциониране на простатата.

  7. Бромелаин (Bromelain): Ензим, който може да помогне при поддържането на здравето на простатата.

  8. Куркумин (Curcumin): Активен състав на куркума, който е известен с антиинфламаторните си свойства и подпомага здравето на простатата.

  9. Селен (Selenium): Минерал, който може да намали риска от простатни проблеми.

  10. Омега-3 Мастни Киселини (Omega-3 Fatty Acids): Намерени в риба и ленено семе, омега-3 мастните киселини са свързани с подобрено здраве на простатата.

Изборът на подходящите хранителни добавки може да бъде ключов за поддържане на здравата простата.

В нашия онлайн магазин (онлайн аптека) предлагаме разнообразие от хранителни добавки със сертификат за качество за подкрепа на здравето на простатата.

Ние от екипа на онлайн Аптека Астра сме готови да отговорим на всички ваши въпроси, засягащи хранителни добавки, препоръчителен прием, всякакви здравни съвети и т.н.

Доверието не е даденост, ние се борим за вашето всеки ден!

Подреди по
Филтри
Марки
Форма
Цена