Хранителни добавки
Красота и козметика

Козметика

 

Добре дошли в мястото, където красотата и здравето се срещат!

В нашата онлайн аптека Ви предлагаме промоционални комплекти от медицински изпитани и клинично доказани продукти, както и най-новите иновации в грижата за кожата, косата и тялото.

Съчетавайки професионална консултация от магистър фармацевт или консултант козметика с висококачествени и доказани продукти, ще ви помогнем да постигнете безупречна красота, фокусирана върху индивидуалните ви нужди.


Независимо дали става въпрос за изглаждане на бръчки, стягане на кожа, почистване на кожа, премахване на акне, хидратация, премахване на целулит, защитаване и заздравяване на кожата или заздравяване и подобряване на косата и ноктите, ние ви предлагаме най-добрите(подходящите) решения.

Заложете на нашата медицинска козметика със сертификати за качество и превърнете грижата за себе си в истинско удоволствие!

Ние от екипа на онлайн магазин Аптека Астра сме готови да отговорим на всички ваши въпроси, отнасящи се до създаване на рутина от козметика, вечерно почистване на кожата, сутришно почистване на кожата, почистване след грим, кога се нанасят продукти за хидратация, кога и как се нанасят ретинолови козметични продукти, кога и как се нанасят козметични продукти за антиоксидация на кожата, всякакви здравни съвети и т.н.

 

Подреди по
Филтри
Марки
Форма
Серия
Цена