Хранителни добавки
Красота и козметика

IПромо комплектиI

 

Добре дошли в мястото, където красотата и здравето се срещат!

В нашата онлайн аптека Ви предлагаме промоционални комплекти от медицински изпитани и клинично доказани продукти, както и най-новите иновации в грижата за кожата, косата и тялото под формата на козметични продукти и хранителни/спортни/ добавки.

Съчетавайки професионална консултация от магистър фармацевт или консултант козметика с висококачествени и доказани продукти, ще ви помогнем да постигнете безупречен външен вид, като се фокусираме върху индивидуалните ви нужди.


Независимо дали става въпрос за премахване на целулит, отслабване, покачване на мускулна маса, изхвърляне на вода, възстановяване след тренировка или физическа активност, изглаждане на бръчки, стягане на кожа, почистване на кожа, премахване на акне, хидратация, защитаване и заздравяване на кожата или заздравяване и подобряване визията на косата и ноктите, ние ви предлагаме най-добрите(подходящите) решения.

Заложете на нашата медицинска козметика и хранителни/спортни/ добавки със сертификати за качество и превърнете грижата за себе си в истинско удоволствие!

Ние от екипа на онлайн магазин Аптека Астра сме готови да отговорим на всички ваши въпроси, отнасящи се до създаване на рутина от козметика и/или хранителни/спортни/ добавки , препоръчителен прием, комбиниране на продукти, всякакви здравни съвети и т.н.

Доверието не е даденост, ние се борим за вашето всеки ден!

 

 

Подреди по
Филтри
Марки
Форма
Серия
Цена