Хранителни добавки
Красота и козметика

Мултивитамини за бременни

 

Защо е важно да приемаме витамини и минерали за бременни?

  1. Здравословно развитие на бебето: Витамините и минералите са от съществено значение за правилното растеж и развитие на бебето. Например, фолиевата киселина помага за предотвратяването на невралната тръба дефект при бебето, а желязото е необходимо за доставката на кислород до бебето.

  2. Поддържане на здравето на майката: Витамините и минералите подпомагат здравето на майката по време на бременността. Например, калций и магнезий помагат за здравите кости и мускули, а желязото подпомага при анемията.

  3. Имунна система и енергия: Бременността може да изиска много от женския организъм. Витамините и минералите подпомагат имунната система и предоставят необходимата енергия за преодоляване на умората и стреса.

  4. Поддържане на здравословното тегло: Правилното снабдяване с витамини и минерали помага при контролирането на теглото по време на бременността и предотвратява нежелани изменения в теглото.

Изборът на правилните витамини и минерали по време на бременността е ключов фактор за здравето на майката и бебето. В нашия онлайн магазин предлагаме голямо разнообразие от продукти, специално подбрани за бременни жени. Нашите продукти се произвеждат с високо качество и се предлагат на конкурентни цени. Инвестирайте в своето здраве и в здравето на вашето бебе, като изберете най-добрите витамини и минерали за бременни от нас.

Създаването на поръчка е удобно и бързо, с бърза доставка до вашия дом.

Ние от екипа на онлайн Аптека Астра сме готови да отговорим на всички ваши въпроси, засягащи хранителни добавки, препоръчителен прием, всякакви здравни съвети и т.н.

Доверието не е даденост, ние се борим за вашето всеки ден!

Подреди по
Филтри
Марки
Форма
Цена