Хранителни добавки
Красота и козметика

Красота и козметика

 

Добре дошли в мястото, където красотата и здравето се срещат!

Независимо дали става въпрос за изглаждане на бръчки, стягане на кожа, почистване на кожа, премахване на акне, хидратация, премахване на целулит, защитаване и заздравяване на кожата или заздравяване и подобряване визията на косата и ноктите, ние ви предлагаме най-добрите(подходящите) решения.

Заложете на нашата медицинска козметика и качествени хранителни добавки със сертификати за качество и превърнете грижата за себе си в истинско удоволствие!

Защо да се доверим на медицинската козметика?:

  • Професионални резултати: Медицинската козметика е разработена и тествана от дерматолози и естетични лекари, което гарантира професионални и видими резултати.
  • Персонализирани грижи: Медицинският подход позволява персонализирани грижи, при които се вземат предвид индивидуалните нужди и тип на кожата.
  • Клинично доказани съставки: Продуктите от медицинската козметика съдържат клинично доказани съставки, които подпомагат регенерацията на кожата и се борят със стареенето.
  • Лечение на проблемни кожи: Медицинската козметика предлага решения за проблеми като акне, пигментни петна, мазна и суха кожа или други дерматологични проблеми.
  • Подмладяване и ревитализация: Продуктите за подмладяване и ревитализация могат да намалят бръчките, укрепят кожата и подобрят тонуса ѝ.
  • Съвместимост с процедури: Медицинската козметика често се използва в комбинация с естетични процедури като лазери, пилинги и инжекции.
  • Сигурност и надзор: Продуктите за медицинска козметика са подложени на строги контроли и надзор от медицински организации, което гарантира тяхната безопасност.
  • Поддържане на здравето на кожата: Медицинската козметика не предоставя само козметични "Beauty" решения, тя поддържа общото здраве на кожата, като я предпазва от вредни външни фактори.

Предлагаме Ви професионална консултация от магистър фармацевт или консултант козметика с висококачествени и доказани продукти, ще ви помогнем да постигнете безупречна красота, фокусирана върху индивидуалните ви нужди.

Ние от екипа на онлайн Аптека Астра сме готови да отговорим на всички ваши въпроси, засягащи хранителни добавки, препоръчителен прием, всякакви здравни съвети и т.н.

Доверието не е даденост, ние се борим за вашето всеки ден!

Подреди по
Филтри
Марки
Серия
Форма
Цена