Често задавани въпроси (FAQ)
?
Какво е NON-GMO сертификат за хранителни добавки?

NON-GMO сертификат за хранителни добавки е доказателство, че те не съдържат генетично модифицирани организми (ГМО). Това уверява, че съставките са произведени според стандартите на биологичното земеделие и не са променени генетично. Този сертификат помага на потребителите да изберат безопасни продукти, които не съдържат ГМО.

?
Какво е UL (Underwriters Laboratories) сертификат за хранителни добавки?
  1. Оценка на съставките: UL ще прегледа съставките, използвани в хранителните добавки, за да увери, че те отговарят на приложимите стандарти за безопасност и качество.

  2. Тестване на продукта: Продуктите се подлагат на различни лабораторни тестове, за да се уверят, че те са безопасни и че съдържат това, което е декларирано на опаковката. Тези тестове могат да включват анализ на съставките, оценка на биологичната активност и други изследвания.

  3. Оценка на производствения процес: UL може да прегледа и оцени фабричния процес, използван за производство на хранителните добавки, за да се увери, че се спазват добри практики за производство.

Сертификацията на UL за хранителни добавки дава на потребителите увереност, че продуктът, който те закупуват, е изпробван и сертифициран според високите стандарти за безопасност и качество. 

?
Какво е Halal-сертификат?

Halal-сертификацията е важна за мюсюлманите, които следват ислямската диета и етика, и искат да бъдат уверени, че продуктите, които консумират или използват, са в съответствие с техните религиозни убеждения. Тя също така може да бъде важна за международната търговия и бизнеса, тъй като позволява на продуктите да бъдат приемани на мюсюлмански пазари.

Продуктите или услугите, които са Halal-сертифицирани, следват определени правила и стандарти, за да бъдат приемани от мюсюлманската общност. Тези стандарти се прилагат в различни области, като хранителната промишленост, фармацевтиката, козметиката и други.

?
Какво е cGMP сертификат?

CGMP се позовава на текущите разпоредби за добра производствена практика, наложени от FDA. CGMP осигурява системи, които осигуряват правилен дизайн, мониторинг и контрол на производствените процеси и съоръжения. Спазването на разпоредбите на CGMP гарантира идентичността, силата, качеството и чистотата на лекарствените продукти, като изисква производителите на лекарства да контролират адекватно производствените операции.

GMP badge image

?
Къде мога да намеря информация за доставките?
?
Мога ли да поръчвам лекарства през сайта?

Може да се поръчват лекарства, които НЕ са по лекарско предписание!

?
Добре ли е да се приемат хранителни добавики?

Да, много витамини, минерали, амино киселини не успяваме да ги набавим в достачни количества с храната и поради този факт ние препоръчваме приема на хранителни добавки. 

Получете нашия професионален съвет на място или по телефона 088 590 3430.

?
Работите ли със здравна каса?

Да, работим със здравна каса.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас