Хранителни добавки
Красота и козметика
За нас - Aптека Астра™ гр. Монтана | ОНЛАЙН Аптека |

Здравейте,

И добре дошли в първата онлайн аптека, регистрирана в регионите Видин, Враца, Монтана, Козлодуй и Лом.

Нашият екип от квалифицирани фармацевти Ви предлага професионални консултации, за да да изберете най-подходящите продукти за Вас...

 

 

Аптеката ни е място, където можете да откриете висок клас хранителни добавки от най-известните марки като Double Wood, Thorne, Magnalabs, Mattisson Healthstyle, Natures Way, Natural Factors, DoppelHerz, Webber Naturals, Jamieson и много други. Ние сме сигурни, че знаете важността на допълнителния прием на витамини и минерали за организма, но трябва да подчертаем, че хранителните добавки не трябва да заместват здравословното хранене, а да го допълват.

 

При нас може да откриете и спортни хранителни добавки от Now Foods, Pure Nutrition, Biliana Yotovska label, Kevin Levrone, Vitalis Pharma, HS labs, Dymatize и много други, които ще Ви помогнат да подобрите формата си и да постигнете максимални резултати в тренировките.

 

Имаме голямо разнообразие от медицинска козметика на висококачествени брандове като Aderma, Avene, Babe, Biotrade, Bioderma, Ducray, Esthederm, Eucerin, Vichy, Klorane, La Roche-Posay, Revaild, Synchrobase, TopiCrem и други, с които да се грижите за косата, кожата и ноктите си по най-добрия начин. 

 

 

В аптеката се отпускат лекарства по лекарско предписание и НЗОК, за да се грижите за здравето си, знаейки че можете да разчитате на нашите квалифицирани фармацевти.

  • Очакваме Ви на място в аптеката, където ще Ви приветстваме с усмивка и професионално обслужване.
  • Възможност за предварителна заявка по телефон, имейл, или чат формата в сайта (долу в дясно).
Може да ни оцените:
    • В google, като натиснете тук

                       

Разрешително номер АП-2638-5/03.05.2023

Адрес на физическия обект в Монтана - град Монтана, ул. Цар Борис III №18 Аптека Астра
Телефон за контакт: 0885 90 34 30